Home
Zomerhuisje
Boot
Omgeving
Sportvissen
Huren
Reeds gereserveerd
Reserveringsaanvraag
Voorwaarden & Tips
Routebeschrijving
Gastenboek
Contact

Huurvoorwaarden 

 

Ons zomerhuisje met de dieselsloep is ieder jaar te huur van mei t/m oktober. 

De huur voor het zomerhuisje incl. de sloep bedraagt 100 euro per dag met een minimum van 5 dagen. 

Per boeking wordt 50 euro in rekening gebracht voor de havenfaciliteiten en het gebruik van het toiletgebouw met douche en was faciliteiten.  

Per boeking wordt 50 euro borg in rekening gebracht als vergoeding voor het schoonmaken van het huisje en de boot. Wanneer u het huisje en de boot schoon achterlaat, ontvangt u de borg retour.

De huur moet twee maanden voorafgaande aan de huurperiode worden voldaan.   

Bij annulering tot twee maanden voor de geboekte periode betaalt u alleen de borg.

Bij annulering binnen twee maanden voor de geboekte periode betaalt u de volledige huursom. Wanneer wij echter een vervangende huurder hebben, ontvangt u de reeds betaalde huur retour. 

Uw reservering is pas definitief wanneer u de huurbevestiging van ons hebt ontvangen en de borg is overgemaakt.

 

Tips en aanwijzingen 

 

- Bij aankomst wordt u afgehaald bij Café 'De Eerste Aanleg' op de Scheendijk in het buitengebied van Breukelen. Wij brengen u vervolgens met de sloep vanaf jachthaven ‘De Eerste Aanleg’ naar het huisje en leggen u tegelijkertijd de vaarroute uit.

- Laden en lossen van de boot is  alléén toegestaan vanaf de vaste ligplaats in jachthaven ‘De Eerste Aanleg’.

- Bij aankomst is de tank van de sloep afgevuld met diesel. Bij vertrek de tank afvullen. Diesel is verkrijgbaar bij de Shell in Breukelen. Jerrycan is aanwezig. 

- In havens en sluizen altijd de laagste snelheid hanteren.

- U kunt eet- en drinkwaren en kruiden die u in het zomerhuisje aantreft gebruiken. Na vertrek koffie, thee en suiker voor zover noodzakelijk weer aanvullen.

- Muggen ed. die zich binnenshuis bevinden niet doodslaan maar opzuigen met de stofzuiger (ivm. met de vlekken).

- Alle benodigdheden en materialen die u ter plaatse aantreft (luchtbedden, spelletjes, boeken en tijdschriften, hengels en visgerei, gereedschap, barbecue, magnetron, dvd speler, radio-cd speler etc.) kunt u gebruiken.

- Bij gebruik van de stookpot de stookplaat onder de pot leggen en bij regen afdekken met een plasticzak of pannetje. Hout kunt u meebrengen of in de omgeving verzamelen. Stookpot beslist niet op het gazon gebruiken in verband met veenbrand!

- Handdoeken, theedoeken, dekbedhoes, lakens, slopen en slaapzakken zelf meenemen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.  

- Het zomerhuisje heeft géén douchevoorziening. Wij bevelen iedereen echter van harte een douche in de openlucht  aan met behulp van een tuingieter gevuld met warm water vanuit de keukenboiler! Heerlijk na een verfrissende duik in het water rond het eiland!

-  Wanneer u echter toch liever gebruik maakt van een douchevoorziening met wasmachine dan kunt u terecht in het douchegebouw van de jachthaven waar de sloep een vaste ligplaats heeft.

- Vuilnis kunt u in de grote vuilnisbak bij het schuurtje deponeren. Volle zakken eruit halen, dicht knopen en naast de bak zetten.

- Het vuilnis wordt wekelijks op dinsdagmorgen met per boot opgehaald. Belangrijk is dat de vlonder achter het huisje vrij is van hengels zodat de boot kan aanmeren.

-  U bent zelf aansprakelijk voor schade aan de boot en schade die u evt. met de boot toebrengt aan derden; voor zover onze verzekeringspolis van de boot deze niet dekt.

-  U bent eveneens aansprakelijk voor schade aan het huisje, inboedel en omgeving tijdens de huurperiode; voor zover onze inboedel- en opstalverzekering deze niet dekt.

- Vissers dienen zelf de benodigde vergunningen aan te schaffen en zich aan de geldende regels voor het gebied te houden. Informatie hierover is te verkrijgen bij de lokale visvereniging. 

- Mocht u bij aankomst en/of tijdens uw verblijf onrechtmatigheden aantreffen dan graag z.s.m. contact opnemen (0318-456181 / 06-46332468).

- Wanneer u bij vertrek het huisje en de boot schoon achterlaat ontvangt u de borgsom ad 50 euro retour!

- Bij breuk van serviesgoed, glazen etc. graag een passende vergoeding achterlaten. Bij grotere schades contact opnemen.

- Bij vertrek de boot afmeren aan de vaste ligplaats in jachthaven “De Eerste Aanleg”.